Tänään aamupäivällä tuli tehtyä työ, joka on ollut mielen päällä jo pitkään, mutta jonka olen onnistunut aina siirtämään tuonnemaksi. Siivosin autoni sisältä Jälleen tuli todistettua, että tekemättömät työt rasittavat paljon enemmän kuin itse työn teko.  Valitettavasti tiedän kokemuksesta, ettei sitä riemua kovin kauan kestä. Pian takapenkillä on jälkikeppejä, tottistarvikkeita, vesipulloja ja kaiken maailman tavaroira. Pitää nauttia nyt kun siihe on vielä mahdollisuus

Iltapäivällä olikin sitten vuorossa esineruutu harkat. Teimme koirille hieman vaikeamman ruudun tänään. Kiitos Hilkan, joka haluaa asettaa koirille aina sopivasti haastetta (ja ennen kaikkia ohjaajille) Teimme ruudun alueelle, jonka takakulmassa kulki leveä oja, jonka taakse vietiin yksi esineistä. Sitku löysi ensimäisen esineen aika helposti mutta toinen esine teetti sitten kovasti töitä.Sitkunantti jaksoi tehdä töitä, mitä nyt loppupuolella alkoi taas tutut kokeilut, että olenko ihan tosisaan käskyjeni kanssa Kun asia tuli selväksi,  tulihan esine lopulta sieltä.

Metsästä meille tulikin kova kiire, tänään oli vuorossa kevään viimeinen Kaverikoira-vierailu. Sitku oli kotona haluton lähtemään, makoili vaan lattialla ja tuntui sanovan, että mene sinä, minä jään lepäämään. Lähdimme kuitenkin vierailulle ja siellä selvisi syy  Sitkun haluttomuuteen. Sitkun kellahtaessa selälleen rapsutettavaksi paljastui, että mäkäräiset olivat tehneet tuhoaan mahan alla. Mahan alusta oli täynnä puremanjälkiä. Kutina ja kirvely oli varmasti kovaa Huomenna pitää hakea Situnantille Stronghold tai vastaavaa, jottei sama pääse enään toistumaan.  Illan Sitku on nukkunut rauhallisesti ja vaikuttaa etteivät puremat enään vaivaa. Vierailu sujui muuten kivasti, tuli taas tunne, että olemme odotettuja ja toivottuja vieraita   Toivottavasti sitten jos/kun joudun itse laitokseen kävisi sielläkin koiria minua  tapaamassa.

Tämä viikko onkin mennyt melko koiramaisissa merkeissä. Joka ilta on ollut jotain koiriin liittyvää touhua. Eilen illalla olin maalimiehenä hakukokeissa. Homma olikin ihan leppoista, mikäs se on sammalikossa makoillessa, kun ilmakin oli ihan sopiva. Siinä makoillessa olikin aikaa sitten mietiskellä kaikenlaista esim. kivoja koirien nimiä  Kokeet venyivät kymmeneen ja sen jälkeen teimme viellä tunnin lenkin koiriemme kanssa.

Mitähän sitä tekisi, jos ei olisi noita koiria ?