Tänään pennuille tapahtui monen moista. Ensin aamulla pennut pääsivät ulkoilemaan. Kyllä ne olivatkin innoissaan, kun saivat juosta pitkin pihaa. Eivät meinanneet malttaa tulla sisälle syömäänkään. En kuitenkaan uskaltanut antaa niiden olla kovin kauan pihalla, ovathan pennut viekä kovin pieniä.

Puolen päivän aikaan tuli naapurin lapset leikkimään pentujen kanssa. Hyvin leikit sujuivatkin, vaikka pennuilla oli meneillään oikein kunnon hoffihepulit. Hyvin lapset osasivat suhtautua pentuihin ja pennut lapsiin. Huomenna lapset tulevat uudelleen.

Sitten Taru saapui hakmeaan Deliä kotiin. Niin se vaan kului pari kuukautta nopeasti. Deli oli ihan innoissaan kotiin lähdössä,, ei tainnut enään muistaa pentuja ulko-oven sulkeuduttua  Pennut eivät ole myöskän ainakaan vielä valittaneet emän ikävää. Delin meillä olo sujui hyvin, mitä nyt loppuaikana tahtoi olla hieman kränää Delin ja Metkun välillä. Meku kun luulee, että pennut ovat oikeastaan hänen, se ei tahtonut oikein hyväksyä kun Deli sai hoitaa niitä 

Iltapäivällä tulikin sitten Riikka mikrosiruttamaan  pennut. Nyt on kaikilla pennuilla sitten viralliset nimet. Laitan kuvien kera pentujen nimet myöhemmin. 

Laitan alle muutaman kuvan kun olin lenkillä Metkun ja Sitkun kanssa. Ja onhan siellä kuvia pennuistakin.

Lentävä hoffi

Deli emäntänsä Virven kanssa lenkiltä tulossa.

Pennut ovat suloisia kun nukkuvat :-)

Capella ja Cicero

Päiväunet maistuvat riehumisen jälkeen

Osa pennuista on huomannut, että saunan lattialla on hyvä nukkua. Onpa sinne raahattu jostain lakanakin nukkuma-alustaksi :-)