Niinhän siinä sitten kävi, että syyllinen Neu pötkön syömiseen oli Sitku. Sitkun maha piti sellaista elämää koko eilisen päivän ja lopullinen varmistus asiaa tuli, kun Sitku illalla kaivoi maasta loput Neusta, mitä ei ollut jaksanut syödä aamulla. Olen siis anteeksipyynnön velkaa Hipulle ja Metkulle.
On muuten melkoinen viikko takana, varsinkin nämä pari viimeistä päivää. Metkuhan on joutunut olemaan ilman metsälenkkejä viikon ja sen kyllä huomaa !!  Esm.viime yönä ne alkoivat Hipun kanssa painimaan kahden aikaa. Ei muuta kun koirat pihalle, Siellä alkoikin sitten sellainen juoksuralli, että maa tömisi eikä auttanut kun ottaa koirat sisälle ja eri huoneisiin nukkumaan. Metku nukkui viiteen ja sitten ei auttanut kun nousta minunkin ylös kahvin keittoon, nukkumisesta ei tullut enään mitään. Onneksi tikit saa kohta pois ja Metkukin pääsee kunnon lenkille.
Tässä kuva Hipusta pienen aamupainin jälkeen:


Pientä lisävauhtia koiriin on ehkä tuonut pieni vieras, joka vieti meillä viime yön.


Kyseessä 12-viikkoinen kissanpentu, joka on menosa kummitytölleni lahjaksi. Toivottavasti Vilja ei lue tätä blogia tänään, pentu kun tulee yllätyksenä Viljalle. Koirien olisi tehnyt niin kovasti tehdä tuttavuutta pennun kanssa. Pidin kuitenkin eläimet toisistaan erillään, eikähän pennulle ole jo tarpeeksi sulattelemista uudessa ympäristössä ja ero sisaruksista.
Pian lastaan sirkuksen autoon ja lähdemme ajelemaan kohti pohjoista.