Elämä on pikkuhiljaa palautunut uomiinsa. Vaikka eihän se ihan ennalleen ole palautunut, siitä on pitänyt Hippu huolen  Hippu on saanut aikaan aika paljon vahinkoa, en kyllä ymmärrä miten se onnistuu. Hippu ei ole niit'ä vilkkaimpia koiria, esim. Metku on ollut aina paljon ehtivämpi, mutta Metku ei ole saanut niin paljon vahinkoa aikaa. Hipun vahinko listaan kuuluu esim.katkaistu nettijohto, poikki purtu ompelukoneen johto, syödyt talvisaappaat, yhdet urheilukengät yms. Oma vikahan se on kun ei vahdi pentua 

Olemme käyneet Metkun kanssa pari kertaa esineruutu harkoissa. Talvitauko on tehnyt Metkulle hyvää, se on ilmiselvästi hoksannut esineruudun idean. Esim. tänään harkoissa se etsi tosi innokkaasti esineitä ja toi ne suorintatietä minulle. Kunhan maastot sulavat kunnolla niin pääsemme harjoittelemaan jälkiä. Tottiksen kanssa onkin sitten hankalampaa, mutta treeniä treeniä lisää, niin jospa sekin alkaisi sujua.

Tänään tein Hipulle eka jäljen. Hippu hoksasi jäljen idean heti. Jälki oli muutaman metrin  pitkä ja joka askeleella oli makupala. Nenä teki hyvin töitä ja jälki oli pian menty. Metsätreenin jälkeen menimme Nurmon keskustaan hieman treenailemaan Metkun kanssa tottista ja Hippu tutustui muuten vaan kylään. 

Nyt koirat nukkuvat tyytyväisinä treenien jälkeen