Kävimme eilen kokeilemassa Sitkun, Sakun ja Helin kanssa tokoa. Ei olisi kannattanut Sitkua ei olisi voinut vähemmän kiinnostaa. No, aluksi se teki hienosti jäävät liikkeet, mutta sitten Sitku päätti, että nyt riittää. Kaukokäskyt se otti luoksetulona, ruudusta se ei ollut ilmeisesti koskaan kuullutkaan. Tunnarissa se oli kyllä hauska Se meni hyvää vauhtia kapuloille ja haisteli jokaisen vuorollaan ja nappasi sitten yhden. Olin jo hyvilläni, että kyllä se jotain osaa, mutta  kun se oli edennyt metrin verran, syttyi sen pään päällä ilmiselvästi  lamppu ja se palasi takasin kapuloille ja vaihtoi kapulan oikeaan jonka se sitten toi ihan reippaasti. Hieno suoritus, mutta eihän se noin saa kisoissa  mennä

 

Tokoilun jälkeen menimme uimaan ja se oli  Situnantista kivaa.

Siellä vaan taaas kerran näki ihmisen typeryyden. Joku neropatti oli käynyt tyhjentämässä kaatopaikkakuormansa uimapaikan reunalle. Rannalla oli pari-kolme isoa jätesäkillistä vaatteita ym.romua. Sen sottaajan on täytynyt ajaa tuonne rantaan päästäkseen  kaatopaikan ohi Missähän sekin henkilö on ollut, kun järkeä on jaettu. Suututtaa  ajattlelmattomat ihmiset  En jaksa ymmärtää mikä järki on heittää tavaroita metsään, kun ne voisi viedä kaatopaikallekin. Ei ne televisiot, sohvat ym. sieltä itsestään katoa, jonkun tätyy ne kuljettaa kaatikselle tai sitten ne ovat luonnossa vuosikausia, eivätkä välttämättä hajoa ollenkaan. Sitten valitetaan koirien jätöksistä, jotka kuitenkin häviävät luonnosta.

Eilen Manteli lähti sitten Sateenkaarisillalle On outoa tulla työhuoneeseen, kun ei kuulukkaan Mantelin kuikutusta. Eniten Mantelia taitaa kaivata Rafa. Enään sillä ei ole mitään vahdittavaa. Pitäisiköhän ostaa uusi marsu ?

Illalla meillä onkin agiharkat. Eija on alkanut treenaamaan Sitkun kanssa agilityä. Hyvin parin yhteistyö sujuu, Eijahan on vienyt Sitkua ennenkin hyvällä menestyksellä.