Kaverukset lähdössä näyttelyyn

Käytiinpä sitten eilen Tuurin näyttelyssä Sakun ja Helin kanssa. Olimme mielestämme hyvissä ajoin liikkeellä, kun laskimme, että jos kehä alkaa kymmeneltä ja hoffeja ennen on 13 nöffiä, niin meidän olisi varmaan hyvä olla n.kymmenen aikaa perillä. Lähdimme ajelemaan Tuuria kohti yhdeksän maissa. Ajelin ihan hissukseen, koska vettä tihuutteli ja ajattelimme, ettei ole kiva kastua. Saavuttuamme näyttelypaikalle törmäsimme useampaankin  tuttuun joiden kanssa oli kiva vaihtaa kuulumisia. Aikamme juteltua ajattelimme,että lähdetään katsomaan missä meidän kehä on. Kehää lähestyessämme huomasimme, että tuttavamme seisoi jo kehässä oman uroshoffinsa kanssa Kuulimme kauhuksemme kehän reunalla, että kehä olikin alkanut jo yhdeksältä ja avoimen urokset olivat jo menossa. Minä juoksin kysymään kehäsihteeriltä, että voisiko Saku tulla vielä kehään ja Heli kaivoi numerolappua esiin. Onneksi avoimen urokset olivat vielä menossa, joten Saku ehti kehään. Sakun luokassa oli neljä urosta, joista yksi oli saanut HYLlyn ja Saku ja kaksi muuta urosta saivat EH.n. Saku oli sitten luokkansa kakkonen.

Sitku oli KAYtöluokan ainoa narttu. Situnantti käyttäytyi kehässä ihan mallikkaasti, juostessa se jopa juoksi, eikä yrittänyt napsia minua tai hihnaa. Arvostelu oli ihan ok, Sitku sai EH:n.

Näyttelyn jälkeen shoppailimme hieman koirille ja sittenpä lähdettiinkin ajelemaan kohti kotia. Kävimme lenkillä matkan varrella ja se oli kyllä koirista paljon hauskempaa kuin näyttely.

Sitku löysi tietenkin ojan mihin pääsi kahlaamaan

Ehkä ensi kerralla pitää hieman tarkemmin katsoa näyttelyn alkamisaika. Sinänsä ei nyt tapahtunut mitään vahinkoa, eipähän tarvinnut odotella kehien alkua