Kävimme Metkun kanssa eilen tutustumassa Seinäjoen suureen cityyn. Aloitimme vierailun kauppakeskuksessa, jossa sijaitsee Musti & Mirri liike. Metku oli tosi reippaana, tervehti myyjiä iloisesti ja olihan siellä paljon haisteltavaa  ja tutkittavaa.

Etsiskelimme Metkulle uutta petiä ja löytyihän sieltä yksi tosi hieno, Metku asettui heti sen päälle makoilemaan ja oli hyvin tyytyväisen oloinen. Hintaa petillä oli liki sata euroa, joten se sai jäädä vielä liikkeeseen 

Sellainen pieni "ongelma" kyllä ilmeni Metkulla, että se aristelee pieniä lapsia. Liikkeessä oli pari kivaa pienta kaveria, jotka halusivat silitellä Metkua. Metku ei ollut asiasta yhtään ilahtunut, vaan yritti poistua paikalta. Se siinä on, kun ei itsellä eikä ystäväpiirisä ole enään pieniä muksuja niin koirakaan ei totu niihin. Nyt pitäis saada pian useita positiivisia lapsikontakteja. Olisikohan kenelläkään vuokrata paria pienta muksua meille muutamaksi päiväksi ?

Sitten jatkoimmekin matkaa kaupungille, missä Metku kulki tosi reippaasti ja uteliaasti. Kävimme vielä eräässä pikkuputiikissa, missä oli kiva henkilökunta, Metku sai runsaasti rapsutuksia ja kehuja. Sen jälkeen menimme vielä ostamaan ison kansan broilerin- ja naudanluita Eräkoirasta. Kotiin tultua Metkulle maistui hetken lepo ja sittenpä taas jaksoi alkaa touhuamaan.

Metku on kyllä energinen pakkaus. Vaikka olen jatkuvasti paikalla, ehtii neiti yleensä tehdä kaikenlaista. Viimeisinpänä "saavutuksina" on mm. kirjaston kirjan jyrsiminen, puhelimen laturin johdon katkaisu, tytön kengän vieminen takapihalle vesisateeseen yms. Vastaaavasti Metku on tuonut usein suuria onnen tunteita pelkällä olemassaolollaan. Ja kun se tulee viereen häntä heiluen, laskee päänsä polvelleni ja silmät katsovat silmiäni niin täytyy sanoa, että olen tosi rakastunut