Voisi sanoa, että olen tällä hetkellä väsynyt mutta tosi onnellinen . Takana useamman sadan kilometrin automatka, mutta olihan se sen arvoista. Tänään koitti sitten viimein päivä, kun saimme Metkun kotiin.  Kotimatka sujui tosi hienosti. Aluksi kyllä hieman Metkua itketti, mutta pian se rauhoittui ja loppumatka sujui tosi hienosti. Välillä Metku istui sylissäni ja katseli maisemia ja sitten taas nukkui.

Pysähdyimme pari kertaa matkan aikana pissalle ja juomaan vettä. Kotona meitä sitten odotti Sitku ja Rafa. Sitku oli kovasti innoissaan uudesta "siskosta". Häntä heilui ja pentua piti kovasti haistella. Rafa oli hieman varautuneempi, tyytyi tarkkailemaan pentua kauempaa. Eiköhän papparainenkin sula pennulle, kunhan pääsevät tutustumaan paremmin.

Metku Riihimäen ABC:llä

On se kyllä reipas pentu. Meillä on kova vesisade, mutta ei se Metkua haitannut, se on käynyt jo muutaman kerran pihalla pissalla   Leluilla on jo kovasti leikitty, ei ole vaikea kuvitella, että kunhan se vielä kotiutuu kunnolla, ei vauhtia tule puuttumaan