Hups, kuinka aika menee nopeasti. Huomasin juuri, että päivitykset ovat jäääneet. Koetan parantaa tapani Kävimme 8.5 Helin, Sakun ja Metkun kanssa Tampereen näyttelyssä. Paikalle tuli myöskin Taru, Virve, Juho ja Deli sekä Tico. Tuomari oli Rodney McDowell, Irlanti. Ilmeisesti hän ei ollut kovin usein arvostellut hoffeja, koska ei tiennyt että hoffeja on mustiakin . Vaikka täytyy sanoa, että olihan hänellä kuitenkin aika hyvä maku koirien suhteen Metku oli ensin koiristamme kehässä. Tai olihan Saku ensin saaden EH:n. Metku sai myös EH:n. Arvostelu oli muuten hyvä, mutta liikkumisesta tuli hieman palautetta. Pitänee alkaa harjoittelemaan kehäjuoksua. Tuomari oli hieman ajattelematon, työnsi naamansa ihan Metkun kuonoon kiinni. Metku yritti ensin antaa pari pusua, mutta kun tuomari jatkoi vaan tuijotusta, ärähti Metku. Onneksi tuomarin ja minun refleksit toimivat, ja mitään pahempaa ei sattunut. Ttuomari ymmärsi tilanteen ja painotti arvostelun jälkeen että ärähdys ei vaikuttanut arvosteluun, vaan kyse oli liikkeistä. Tico sai myöskin EH:n. Tico käyttäytyi tosi reippaasti ja iloisesti. Deli järjestikin sitten meille tosi iloisen yllärin. Tuomari tykkäsi kovasti Delistä ja valitsi Delin parhaaksi nartuksi, samalla Deli sai sertin ja cacibin. Loppukilpailussa urosten edustaja oli ROP ja Deli VSP.

Mitähän sitä muuta on tapahtunut ?

Olemme aloittaneet Metkun kanssa rauniotreenit. Ehdimme käydä niissä pari kertaa, kunnes Metkun eka juoksut alkoi. Kohta ne ovat loppu ja pääsemme jatkamaan treenejä.

Metku kanssa olemme joutuneet hieman muistuttamaan kuka se on, joka on pomo. Metkun ego kun tuntuu kasvavan päivä päivältä ja ilmeisesti juoksu vielä lisäsi vallantunnetta. Tässä on nyt vastakkain kaksi luupäätä, katsotaan kumman pää on kovempi

Pari yötä sitten Metku alkoi ripuloimaan ja sitä on jatkunut nyt tähän päivään asti. Pitänee kohta soitella lääkärille, jos se ei ala asettua.

Eilen saimme kuulla tosi kivoja uutisia. Martti ja Baxi olivat osallistuneet jälkikisoihin ja hienosti kausi lähtikin alkuun. Tulokseksi pari sai JK3:n. On ne vaan melkoinen pari, viime syksynä he kisasivat avoimessa kolme kisaa ja jokaisesta tuli myöskin tulos.

 

Kuvassa Martti ja Baxi ovat Kannuksen treenihallissa. Kuvaaja on Päivi Peltokoski.

Medän oli tarkoitus lähteä Sitkun kanssa ensi viikonloppuna Tuuriin näyttelyyn, mutta Sitku teki taas "sitkut" Sillä lähti karvat lapaluun kohdalta n.5 cm alueelta ja siinä on pieniä näppyjä. Ilmeisesti allergia tai jokin eläin pisti. Pitää nyt seurata mihin suuntaan se lähtee menemään. Jokohan pitäisi uskoa, ettei Sitkua kannata ilmoittaa näyttelyyn