Maanantaina jouduimme menenmään Sitkun kanssa eläinlääkärille. Meillähän olisi ollut näyttely lauantaina, mutta Sitku tapansa mukaan hommasi itselleen esteen, joten ne näytelmät jäivät meiltä väliin. Sitkulle ilmestyi oikeaan lapaan muuutaman sentin kokoinen karvaton alue, johon ilmestyi punaista ryyhkää. Samoin Sitku nuoleskeli jalkapohjiaan. Menimme siis lääkärille joka määräsi antibiottikuurin ja paikallista rasvaa ihottumaan. Nyt kokeillaa josko nämä auttaisivat.

Muuten Sitku on ollut hyvässä kunnossa. Olemme treenailleet tokoa jonkinverran. Menin ilmoittamaan Sitkut kisoihin heinäkuulle.  Sitkulle on kyllä tullut virtaa steriloinnin jälkeen. Se on paljon innokkaampi treeneissä. Välillä jopa liiankin innokas, se ehtii tekemään jo pari liikettä, siinä ajassa kun käskytän yhtä

Metkun kanssa olimme tiistai-iltana rauniotreeneissä Lapualla. Oli kyllä tosi kivat treenit. Metku käyttäytyi tosi reippaasti, ei välittänyt muista koirista vaan keskitty minuun. Metkulle tehtiin kolme näkö lähetystä, jotka suoritti reippaasti. Valitettavasti meillä ei ole enään kun kaksi kertaa jäljellä. Pitää toivoa, että meistä löytyisi tarpeeksi väkeä, jotta voisimme käydä treenailemassa jatkossakin.

Huomenna lähdemme koirien kanssa Ouluun pitkän viikonlopun viettoon. Kiva nähdä siskoja ja löytyyhän sieltä koisillenikin kavereita.