Eli hain viime perjantaina Delin meille. Sillä oli alkanut juoksu viikko sitten ja sovimme Tarun kanssa, että Deli tulee meille. jotta voimme lähteä sitten tästä astutusmatkalle. Onneksi siskoni Kaisu lähti mukaani, niin hakumatka ei tuntunut pitkältä. Mennessä poikkesimme Keskisellä. Pitihän tilaisuus käyttää hyväksi, kun kerran ohi ajoimme. Onneksi poikkesimme, koska löysin sieltä aivan ihanan takin, jota varmasti tulen pitämään paljon. Se on ns.parka takki, tosi käytännöllinen koirien kanssa.

Loppumatka sujuikin mukavasti. Kun saavuimme perille kävimme kahvilla ja sitten Deli siirtyikin meidän autoon ja lähdimme kotimatkalle. Jyväskylässä poikkesimme Puttipajaan   ja jäihän sieltä jotain pientä mukaamme.  Metku oli  mukana matkalla ja Deli ja Metku tutustuivatkin jo matkan aikana ja kun pääsimme kotiin, ei ollut mitään ongelmia koirien suhteen.

Deli on sopeutunut hyvin meidän koiralaumaan. Mitään tappeluja eikä rähinöita ole tullut. Sitku on lauman pomo, jonka nuoremmat koirat antavat olla rauhassa. Metku on aivan innoissaan kun sai leikkikaverin kotiin.

Sunnuntaina Rocky oli kyläilemässä Merikarvialla ja lähdinkin ajelemaan Delin kanssa käymään tapaamassa heitä. Rocky olisi ollut kiinnostunut tutustumaan Deliin lähemmin, mutta Deli oli vielä siveä neiti, joten lähdimme aika pian kotimatkalle.

Maanantaina kävimme eläinlääkärin luona otattamassa proget. Arvot eivät olleet vielä nousseet tarpeeksi, jotta olisimme joutuneet lähtemään vielä matkaan.

Lähdemme huomenna ajelemaan kohti Mäntsälää. Varasin meille Riihimäeltä majoituksen. Toivottavasti matka tuottaa tulosta