Rafa vointi on entisellään. Onneksi hengitysvaikeuksia ei ole enään ollut, ilmeisesti kortisoni vaikuttaa Seuraillaan nyt vointia ja toivotaan parasta.

Olimme Sitkun kanssa eka kerran peljojälkitreeneissä. Sitku on kyllä joskus ajanut jälkeä pellolla, mutta se on liittynyt silloin metsäjälkiharkkoihin. Jäljestimme multapellolla, jäljen pituus olisi ollut varmaan n.150 m. Laitoin melkein joka askeleelle makkaraa. Makkaraa ei olisi tarvinnut olla niiin usein ja makupalojen koko oli ilmeisesti liian suuria. Koska Sitkulle jäljestys on periaatteessa tuttua, riittää jatkossa vähempi makkara jäljellä. Oli kiva ryhmä, koiria oli eritasoisia, oli mielenkiintoista nähdä jo kokeneiden koirien työskentelyä.

Ilmoitin eilen Sitkun pitkästä aikaa näyttelyyn.Tuurissa on kesäkuun alussa näyttely, tuleepa samalla käytyä hieman shoppailemassa Keskisellä . Edellinen näyttely taitaa olla -08 Kuopiossa. Mielenkiintoista kuulla onko muutosta tapahtunut ja mihin suuntaa. Toivottavasti Sitku ei sitten keksi ennen näyttelyä mitään, mikä estää meidän osallistumisen näyttelyyn