Kevät on tullut huimaa vauhtia, lumet sulivat tosi nopeasti. Nyt muutamana päivänä on kylläkin ilma ollut hieman kolea, mutta jo sunnuntaiksi luvattiin lämpenevää.

Maanantaina alkoi Metkulla ja minulla tokotreenit Lapualla.  Metkua kylläkin  tahtoo kiinnostaa kaikki muu kuin tokoilu Meitä on pieni kiva ryhmä. Koirat suorittivat vuorotellen liikkeitä toisten odottaesa autoissa. Ensimäisenä liikkeenä harjoittelimme  seuraamista. Aluksi siitä ei tahtonut tulla mitään, Metkulta puuttui korvat kokonaan, nenä kyllä olisi tehnyt maassa paljonkin töitä. Kyllä me sitten loppujen lopuksi saimme aikaiseksi hieman seuraamistakin Otimme myöskin luoksetuloa, siinä ei ollut huomauttamista, Metku tuli hyvällä vauhdilla ja suoraa eteen. Tunnin lopuksi otimme paikallamakuuta yhdessä. Tämä oli ekä kerta, kun Metku oli paikkamakuussa muitten koirien kanssa (oli myöskin eka kerta kun kokeilimme koko liikettä) Aluksi Metkua hieman ihmetytti toiset koirat, mutta se pysyi kuitenkin hyvin paikalla makuulla. En kylläkään mennyt kuin parin metrin päähän pisimmilään ja palkkasin sitä tiheästi. Kaikenkaikkiaan oli han tyytyväinen treeneihin.

Tänä iltana menimme sitten  Heli, Saku, Sitku, Metku ja minä pitkästä aikaa yhdessä tokoilemassa. Menimme urheiluhallin vierellä olevalle nurmikentälle.  Otin Sikun kanssa aluksi voittajaluokan liikkeita ja tauko oli tehnyt hyvää, Sitku teki tosi innokkaasti ja oikein liikkeet

Mekusta ei voi kyllä sanoa samaa. Oli kuin se ei olisi koskaan kuullutkaan seuraamisesta Kaikki muu kiinnosti paljon enemmän. Kyllä minä olen tylsä emäntä, kun Metkua ei kiinnosta mitä minä yritän sille kertoa Saimme me loppujen lopuksi muutaman seuraamis askeleen.

Seuraamisliike: ohjaaja seuraa koiraa

Otin muutaman kerran maahan menoa, joka onnistuikin pallon avulla ihan kivasti. Leikimme lopuksi pallolla ja toivottavasti Metkulle jäi kuitenkin kiva mieli treeneistä. Eihän tässä muu auta kuin alkaa treenileen hieman useammin. Onneksi meillä ei ole mihinkään kiire.