Kaikkea koirat saa tekemään. Ajeltiin eilen iltapäivällä n.300 km Annen, Taikan ja Hipun kanssa epäviralliseen BH-kokeeseen. Tai koe oli Annella ja Taikalla, me oltiin Hipun kanssa turisteja. Kimmokkeena reissuun toimi mahdollisuus nähdä Hannaa ja Viliä.

Lähdimme hyvissä ajoin Annen kanssa ajelemaan kohti Merikarviaa. Ajatuksena oli käydä matkan varrelle osuvassa Tapion Lankakaupassa. Päntäneellä. Suosittelen kyllä jokaiselle neulomista harrastavalle. Siellä oli lanka poikineen. Tarkoituksena oli pistäytyä vain hakemassa eräs lanka, jonka olin jo aikaisemmin valinnut. Eihän sieltä niin vaan päässyt lähtemään. Meillä meni n.tunti siellä lankoja ihastellessa ja voi sitä päättämisen vaikeutta. Tulihan sieltä mukaan "muutama" lankakerä. Nyt riittää tekemistä hetkeksi, kunhan olisi aikaa...

Saavuimme perille kohtuu ajoissa. Koepaikkaa saimme hieman etsiä, mutta löytyhän se viimein. Ilma oli kyllä kurja, vettä ripsi ja oli tosi kylmä. Hetken päästä ei kylmyyttä huomannut enään, kun Hanna ja Vili saapuivat paikalle. Vilistä oli kasvanut reipas nuori hoffinalku.

Kyllä veljeksillä oli hauskaa, kun saivat leikkiä pitkästä aikaa.

Välillä Vili malttoi hieman poseeratakkin

 

Annella ja Taikalla meni epävirallinen  Bh-koe kivasti, saivat hyväksytyn, joten eiköhän kohta ole vuorosa viralliset kokeet.

Lähdimme ajelemaan kahdeksan maissa kotiin. Matkalla kohtasimme pari hirveä, onneksi ne olivat pellolla eivätkä tulleet tielle.

Kotona olikin sitten kiva mennä saunaan lämmittämään palelevat luut lämpimäksi.