Niinpä tuo aika kuluu nopsaan, etten tahdo ehtiä kirjoittamaan edes koirieni kuulumisia. Eipä meille ole tapahtunut mitään erikoista, voisi sanoa että onneksi, en kaipaa ollenkaan sellaisia seikkailuja mitä esim.uutena vuotena tapahtui.

Sitkulla on ollut juoksu tammikuussa, mikä esti meitä Sitkun kanssa osallistumasta treeneihin kentällä. Tarkoitus olisi, että veisin Sitkun steriloitavaksi huhtikuussa, saa nähdä sitten tulenko katumapäälle, kun ajankohta lähestyy. Nyt kun juoksut ovat ohi olisi tarkoitus alkaa treenaamaan Sitkun kanssa voittajan liikkeet kuntoon, sekä toko että pk-puolella. Jos vaikka sitten kesällä kokeiltas voittajan jälkea, ja Tervakoskelle ainakin menemme hoffien tokomestikseen.

Olimme Sitkun kanssa viime torstaina Kaverikoira vierailulla, tällä kertaa koiria olikin mukavasti paikalla, 5 kpl:tta-Valitettavasti asiakkaita ei ollut paikalla kovinkaan monta, osa vanhuksista oli sairaana.

Metkun kanssa aloitimme viime viikolla Ilmajoella ohjatut tokotreenit. Meillä on kiva ryhmä, rotukirjo on aika laaja, mikä on hyvä, on mielenkiintoista seurata eri rotujen käyttäytymistä.  Metkuhan on suhtautunut hyvinkin varautuneesti pieniin lapsiin. Meidän ryhmässä on useampikin henkilö, joilla on kotona koiriin tottuneta lapsia. Tänään treeneissä olikin paikalla yksi tyttö. Annoin tytölle makupaloja ja hän syötti Metkua hyvin reippaasti. Metku meni reippaasti tytön luo ja söi reippaasti makupalat. Oli puhetta, että ensi kerralla tulee kaksi lasta äitinsa kanssa treeneihin jolloin voimme Metkun kanssa jälleen tutustua lapsiin. Eiköhän se totu pikkuhiljaa lapsiinkin.Käymme myöskin maanantaisin Seinäjoella muutaman kaverini kanssa tokoilemassa.

Nyt kun on ollut muutaman kuukauden melko vähällä treenaamisella on itsellä kovasti intoa treenailla koiria ja tuntuuhan nekin olevan innoissaan.

Rafa papparainen aiheuttaa huolta. Se on alkanut taas pissailemaan vähän joka paikkaan. Välillä se ei edes pyri ulos vaan pissaa hyvin tyytyväisenä matolle tms. Sen kuulo ja näkö on mennyt aika heikoksi. Kipuja sillä ei tunnu olevan ja ruoka maistuu. Jotain täytyy keksiä tuohon pissaamiseen, ei ole kiva kun talo alkaa haisemaan pissalle.