Eilen tulimme kotiin viikon kestäneeltä ulkomaanmatkalta. Onhan se kiva olla lomalla, mutta mukava se on tulla kotiinkin. Varsinkin kun vastassa oli kolme iloista koiraa. Koirien riemulta ei tahtonut tulla loppua millään. Metku varsinkin meni ihan sekaisin . Se juoksi aivan innoissaan olohuoneen ja keittiön väliä, välillä se jopa hyppäsi keittiön pöydälle ja siitä samaa vauhtia lattialle En usko, että se edes huomasi olevansa pöydällä. Sitku ja Rafa ottivat meidät vastaan hieman hillitymmin.Tuntui, että Metku oli kasvanut viikon aikana kovastikkin, ja lihonutkin se oli Meillä oli kyllä viikon aikana koiria niin ikävä, että eiköhän ensi kesänä pidä tehdä sellainen lomamatka, että koiratkin pääsevät mukaan

Tänä aamuna kävimme sitten koirien kanssa aamulenkillä. Paluu arkee tapahtui helposti, vaikka eilen vielä olimme paikassa, jossa lämpötila oli liki 40 ja tänään aamusateessa lämpötila oli alle 10. Oli ihana kulkea sateen raikkaassa metsässä ja katsella samalla koirien iloista riehumista. Metkulle vaan sattui ikävä tapaturma: se juoksi Sitkun perässä ja kun Sitku hyppäsi ojan yli, meni Metku perässä. Valitettavasti Metkun hyppytaidot eivät vielä riittäneet ojan ylitykseen, vaan se molskahti suoraa ojan pohjalle. Oja oli täynnä ruskeaa liejuista vettä ja Metku oli kyllä aika ilmestys, kun se kömpi ojasta ylös. Taas olisi kameran pitänyt olla joukossa.

Laitan alle muutaman kuvan matkalta:

Merta jaksaisi ihailla pitkiäkin aikoja, on upean kuulosta  kun aallot lyövät rantaan , tai illalla kun kuu heijastuu mereen, voisi melkein lähteä kävelemään pitkin kuunsiltaa.

Ei ole ihme, kun tälläisiä leivoksia söi useamman, niin nyt housut kiristävät. Onneksi on syksy ja hyvien lupausten aika, eli uusi elämä alkaa ja leivosten ja muiden herkkujen syönti loppuu. Uskoo ken haluaa......

Nämä kissanpennut tulivat tervehtimään meitä, kun pysähdyimme skootteriajelulla tienvarteen. En ole ennen nähnyt noin laihoja kissanpentuja. Koiria emme nähneet juurikaan, ilmeisesti kova kuumuus piti ne sisätiloissa.

Vuohia saarella oli runsaasti, ne liikkuivat autojen ja ihmisten seassa. Jokunen kuollut vuohi näkyi kylän ulkopuolella tien reunassa auton alle jääneenä. Nämä vuohet asustelivat hotellimme lähistöllä.