Eilen illalla nostin pakasteesta Neuta sulamaan. Meillähän Sitku ei voi syödä ollenkaan kuivamuonaa varastopunkkiaallergian vuoksi. Metkuhan on erittäin huonon ruokahalun omaava, mikä hoffin kyseessä ollen on erittäin harvinaista, mutta Metkuhan ei ole missään suhteessa normi koira.  smiley Olenkin alkanut antamaan sille myös Neuta hieman raksujen joukossa. Hippu on kaikkiruokainen, mutta sen ruokavalio muodostuu tällä hetkellä Royal Canin junnuruuasta, mitä nyt satunnaiset varastamalla saadut herkut täydentävät. 
Eli siis illalla nostin pötkön sulamaan keittion työpöydälle ja menimme nukkumaan. Aamulla alkaessani antamaan ruokaa koirille, oli pöydällä vain pieni vesläjä siinä mihin jätin Neun illalla. Neun puolikas kuori löytyi koirien eräältä makuupaikalta. 
Nyt olenkin sitten pähkäillyt, että kuka on syyllinen. Kaikkihan ovat tietenkin aivan viattoman näköisiä, kun asiaa heiltä tiedustelee smiley Kenenkään maha ei erityisesti pullota, Aluksi epäilin tietenkin heti Hippua. Se on kunnostautunut useinkin ruuan varkauden saralla. Hieman varmuuteni horjui. kun Hippu kakkasi pienen kakan, eikä siinä ollut muovia ollenkaan. Tietenkään muovi ei taitaisi vielä tullakkaan ulos. Metku on niin hoikka tyttö tällä hetkellä ja sillä on ollut karvanlähtökin, joten uskoisin että sillä näkyisi jo päälle päinkin, jos kilo Neuta olisi uponnut vatsaan. Sitku epäilin vähiten, koska se ei yleensä varasta ruokaa. Epäilys heräsi kylläkin, kun Sitku röyhtäisi ison röyhtäisyn. 
Syyllinen on vielä selvittämättä frown Joka tapauksessa kaikki kärsivät, aamuruokaa ei saanut kukaan. Nyt vaan odotellaan, että kenen jätöksistä löytyy muovia smiley Tietenkin yksi mahdollisuus on, että koirat ovat tehneet yhteistyötä, varsinkin Hipusta ja Metkusta voisin uskoa sellaista.