Sitkuhan piti leikata keskiviikkona, mutta koska lääkäri sairastui jouduttiin leikkausta siirtämään. Aijalle löytyi leikkausaika ensi viikolle. Minusta alkoi kuitenkin tuntumaan, etten millään voi odottaa ensi viikkoon, vaan patti olisi poistettava mahdollisimman pian. Soittelin sitten toiselle klinikalle ja kyselin leikkausaikaa. Onneksi sieltä löytyi aika perjantaille. Tänä aamuna sitten vein Sitkun klinikalle. Sinne se Sitku jäi nukkumaan ja minä lähdin kotiin. Töistä ei tullut kyllä odotellessa mitään, niinpä lähdettiin Metkun kanssa käymään eläinkaupassa ja ostin Sitkulle valjaat, jotta lenkkeillessä panta ei paina haavaa.

Kuluihan se aika viimein ja lähdin hakemaan Sitkua kotiin. Siellähän Sitku oli täydessä unessa vielä. Herätyspiikin saatuaan se kyllä heräsi pian ja jaksoi itse kävellä autoon. Loppupäivä onkin sitten mennyt Sitkulla lepäillen.

Nyt odotus jatkuu, viikon-kahden sisällä tulee vastaus patologilta kasvaimesta.

Rafalle jouduttiin tänään jatkamaan lääkitystä, sillä tahtoo pissat karkailla vähän minne sattuu Edellinen kuuri loppui tiistaina ja melkein heti sen loputtua pissankarkailu alkoi. Toivottavasti lääkekuuri auttaa asiaan.

Toivottavasti koirien sairaudet loppuisivat tähän ja pääsisimme palaamaan normaaliin elämään.